Avgiftsparkering Natrudstilen skisenter

Fra 21. oktober 2021 startes det med parkeringsavgift.

Styret i Ringsaker Almenning har bestemt at det det skal innføres parkeringsavgift på parkeringsplassene ved alpinbakken og skistadion. Dette bidrar til at vi fortsatt skal holde høy kvalitet på skiløyper og fortsatt holde standarden og videreutvikle alpinanlegget, skistadion og aktiviteter sommer og vinter.

Første time er avgiftsfri slik at det blir god tid til å hente/bringe og eventuelt ta seg en rask kaffekopp. Utover dette er avgiften fastsatt til kr 20 pr påbegynte time og kr 60 pr dag og blir innkrevd ved bruk av såkalte videobommer med skiltgjenkjenning i begge ender av parkeringssonen.

Gjennomgangstrafikk til hytter og leiligheter på østsiden av skisenteret blir ikke belastet, ei heller de som leverer eller henter i forbindelse med aktiviteter i flerbrukshallen, på skistadion eller i alpinbakken. Det blir egen avtale med hyttene og leilighetene som ligger innenfor parkeringssonen som sikrer at disse ikke skal betale parkeringsavgift.

Det er Apcoa (tidligere Europark) som er avtalepartner og skal drifte parkeringsløsningen. Kameraanlegg i begge ender av parkeringssonen sikrer korrekt registrering. Det vil også bli satt opp en egen betalingsautomat ved kafeen for de som ikke ønsker å benytte seg av det automatiserte løsningen.

For brukerveiledning følg denne linken: Parkering med skiltgjenkjenning   Spørsmål kontakt kundesenter@apcoa.no eller ring 22 05 75 00.

Kameraanleggene danner start og stopp på parkeringssonen, og parkeringsplassene er merket «røde» på bildet nedenfor.

Parkeringsavgift har nesten blitt en selvfølge hvor enn en ferdes så vi håper på forståelse for tiltaket.

Her er link til informasjon sendt pr. mail eller post til Hytter og leiligheter innenfor parkeringssoner: Informasjon Hytte- og leilighetseiere innenfor parkeringssonen   

Her er link til informasjon sendt pr. mail til de det gjelder som vi har mailadresse til: Informasjon hytter ovenfor parkering